Heeft u vragen? Bel ons 0592 40 98 25

strijkkralenwinkel

search


Prijs

t/m €

Merk

Verfijnwoorden

PhotoPearls

Pagina: 1 2


PhotoPearls strijkkralen

Maak van uw eigen foto een afbeelding in strijkkralen met PhotoPearls. U kunt elk willekeurige foto, afbeelding zoals van uw kinderen, of huisdieren omzetten naar een strijkkralen patroon voor PhotoPearls. In de startset bevinden zicht de benodigde CD-rom en, grondplaten, dubbelzijdige kleeffolie en van alle kleuren 500 stuks strijkkralen.

Hoe werkt PhotoPearls?


De PhotoPearls startset bevat een gebruiksvriendelijke cd-rom waarmee uw digitale foto's omgezet kunnen worden in een voorbeeld voor strijkkralen. Kies vervolgens het gewenste formaat en print het patroon. Per grondplaat wordt aangegeven welke kleur strijkkraal waar moet komen. De strijkkralen worden niet gestreken maar met speciale dubbelzijdige kleeffolie per grondplaat een voor een gefixeerd. Hierdoor ontstaat een soort "matje" met aan de ene kant de strijkkralen, aan de andere kant nog een laag plakfolie. De grondplaat kunt u opnieuw gebruiken.

U legt vervolgens de "matjes" in de juiste volgorde strak naast elkaar. Verwijder de 2e beschermlaag van de dubbelzijdige plakfolie. Plaats nu voorzichtig de ondergond zodanig op de "matjes" dat het niet kan verschuiven en het geheel er mooi strak vast komt te plakken.

Doordat de strijkkralen niet worden gestreken, maar geplakt, krijgt u een mooi strak resultaat!!

PhotoPearls strijkkralen nabestellen

Indien u voor het maken van uw eigen patroon meeer strijkkralen nodig heeft kunt u deze bij ons nabestellen. Alle 30 verschillende kleuren Photopearls strijkkralen zijn uit voorraad leverbaar en makkelijk via de website te bestellen in verpakkingen van 1100 stuks.